Partiumi Nemzetközi Menedzsment Konferencia

Nemzetközi menedzsment konferenciát szervez a Partiumi Keresztény Egyetem Gazdaságtudományi Tanszéke 2019. szeptember 2-3 között.

A társszervező felsőoktatási intézmény a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kara és a Román Akadémia Jászvásári Területi Bizottsága (Marketing problémák vizsgálata), a konferencia nemzetközi szakmai háttérszervezete pedig az Agri MBA (International Network for the MBA Agribusiness and Commerce).

A konferencia küldetése megteremteni azt a nemzetközi tudományos közeget, ahol a kutatásban, oktatásban, innovációban érdekeltek stratégiai párbeszédet folytathatnak. Célja a kutatóközösségek közötti partnerségek megerősítése, a kutatási szerepvállalás erősítése, a gazdasági növekedés és fenntartható fejlődés terén.

A tervezett plenáris és szakosztályi előadások, a menedzsment és leadership szempontjából kulcsfontosságúnak számító, a tudás és technológia releváns területeit és eredményeit tükrözik. Ezt a szándékot támasztja alá a kétnapos rendezvény rangos nemzetközi szervezeti háttere, valamint a meghívott plenáris előadók, akik az Egyesült Államokból, Hollandiából, Horvátországból, Magyarországról, Romániából érkeznek. A konferencia ideje alatt a Pearson Kiadó és a Partium Kiadó a legújabb kiadványaival ismerkedhetnek meg a résztvevők a PKE új épületének aulájában.

A konferencia programjáról, jelentkezési feltételekről, határidőkről az alábbi linkeken lehet informálódni:

https://gtt.partium.ro/en/pcm​

kgBorítóképnek

forrás: www.partium.ro