Vizită din partea cadrelor didactice și studenților din Universitatea Kodolányi János

Program de vizită din 27-28 noiembrie 2018 la Universitatea Creștină Partium

 

La data de 27-28 noiembrie un număr de 19 studenți de la Universitatea Kodolányi János, Centrul de Studii Orosháza (Ungaria) au vizitat complexul Universității Creștine Partium. Studenții de anul I având specializările de economie, management și turism au fost însoțiti de către directorul centrului de studii, dr. Szilárd Malatyinszki. Responsabil din partea UCP cu organzizarea programului a fost dr. Csanád Albert-Lőrincz. Vizitatorii au fost primiți și de către Decanul Facultății de Științe Economice și Sociale, conf. univ. dr. Ferenc Szilágyi.

În prima zi a vizitei studenții din Ungaria au participat la masa de prânz în cantina universității împreună cu studenții UCP. Dr. András Györbíró le-a prezentat complexul universității și principalele monumente istorice orădene cu rol cultural deosebit.

În cursul după-amiezii studenții vizitatori și studenții UCP au participat la un team-building în cadrul programului de timp-liber.

Programul s-a încheiat a doua zi (28 noiembrie 2018), după vizitarea Cetății din Oradea și a Muzeului Cetății, cu masa de prânz în cantina universității.

Scopul vizitei a fost inițierea unei cooperări studențești, respectiv organizarea și a altor programe pe viitor.