Így bátorítják a felvételizőket a kedves diplomázott végzőseink!

Már jóval az érettségi előtt eldöntöttem, hogy Nagyváradon szeretnék továbbtanulni, a Partiumi Keresztény Egyetem keretein belül. 

19990512 1509203285809926 4536717063534328643 nEgy egyetem látogatás során döntöttem így, hiszen mind az intézmény, mind pedig a gyönyörű város megával ragadott. Abból fakadóan, hogy matematika-informatika szakon végeztem, akkoriban a bank és pénzügyek szak tűnt számomra a legjobb választásnak és ez be is igazolódott. 

Minden új volt számomra, de így három év távlatából úgy érzem, hogy igazán jól döntöttem. Új barátokra tettem szert, rendkívül magas szakmai tudással rendelkező oktatók keze alatt nevelkedtem és bővítettem ismereteim. Számtalan kellemes emlék fűz az egyetemi éveimhez, legyen szó az intézmény rendezvényeiről, egy-egy jó hangulatban eltelt óráról, a mindig izgalmas vizsgaidőszakról, a barátokkal eltöltött időről, a kialakult szerelmekről vagy a kisebb-nagyobb konfliktusokról. 
Továbbá sok remek hangúlatú program, szakmai kirándulás és számtalan ösztöndíjlehetőség várja az egyetem új hallgatóit, amelyek által lehetőségük akad akár külföldi egyetemeken tanulni és emlékekkel gazdagodni. Jómagam is kihasználtam ezt, hiszen az egyetem lehetőség nyújtott egy igazán meghatározó és élményekkel teli szakmai tapasztalat elvégzésére, amit Magyarországon, Pécs városának adóügyi osztályán tölthettem el. A szakmai kirándulásokról nem is beszélve, amelyek igazán meghatározóak voltak számomra, hiszen mindig nagyon élveztem ezeket. 
Mindezeken túl, úgy gondolom, hogy az egyetemen töltött évek alatt sok tudással és élménnyel gazdagodtam. Épp ezért mindenki számára csak ajánlani tudom a PKE bármelyik szakát, hiszen itt minden adott, amire egy egyetemistának szüksége lehet!

Köszönöm PKE!
Antal Roland

forrás: bp.partium.ro