Înscriere la ediția a 3-a a Conferinței Partium

Institutul de cercetări teritoriale Partium în colaborare cu Universitatea Reformată Károli Gáspár, Fundația Sapientia Varadiensis și Colecția O'sváth organizează în data de 9 noiembrie 2018 a 3-a ediție a Conferinței Partium și totodată celebrează Ziua Științei Maghiare, la Universitatea Creștină Partium.

 

Ediția a 3-a a Conferinței Partium

9 noiembrie 2018, între orele 15-18

Clădirea nouă a Universității Creștine Partium, Oradea, str. Sulyok István nr. 14-16  

În data de 9 noiembrie 2018 va avea loc cea de-a 3-a ediție a conferinței multidisciplinare a regiunii Partium. Și în acest an evenimentul a fost denumit Ziua Științei din Partium și face parte din șirul de evenimente organizate de Academia Ungară de Științe cu ocazia celebrării Științei Maghiare. Organizatorii conferinței sunt: Institutul de Cercetări Teritoriale Partium (Universitatea Creștină Partiumdin Oradea),  Universitatea Reformată Károli Gáspár, Fundația Sapientia Varadiensis, Colecția O'sváth și Asociația Érintő.

Scopul conferinței este organizarea unui eveniment unde există posibilitatea de prezentare anuală a cercetătorilor/grupurilor de cercetare/programelor de cercetare din diferite instituții din domeniul regionalității , a regiunii Partium (sau orice component a regiunii Partium), pentru formarea și dezvoltarea colaborării profesionale.

Comitetul de organizare și-a propus și anul acesta formarea mai multor secțiuni: științe regionale, istorie, limbă și literatură.

 

Partium6ptkikre logoKeretlogoérintő dtp másolatakormany 20tamogatas

forrás: ptki.partium.ro